28 Mart 2012 Çarşamba

SEK GÜNLÜK SÜT



        Çocuklarınıza sağlıklı günlük süt içirmek istiyorsanız ve hala denemediyseniz Sek günlük sütü ısrarla tavsiye ederim.Bizim evde prenseslerim severek içiyor, ayrıca mutfağımın vazgeçilmezlerinden oldu, pasta ve tatlılarımda da kullanıyorum.Raf ömrünün 10 gün olması ve hemen hemen her markette bulabilmek de Sek günlük sütün avantajları arasında yer alıyor.200 ml.lik kutuları da çocukların beslenme çantaları için vazgeçilmez olacak gibi...

        SEK Süt , çocukların gelişiminde önemli bir rol oynamakla beraber, her yaştan bireyin günlük beslenmesi için sütün ne kadar önemli olduğu hakkında çok değerli bilgiler sunuyor.  Büyük bir sorumluluk örneği göstererek, süt tüketimi konusunda toplumu bilinçlendirmeyi görev ediniyor.

       Çocuklarımıza süt içme alışkanlığı kazandırmak, onların zihinsel ve bedensel gelişimleri için çok önemli. Özellikle büyüme çağında bu daha da dikkat gösterilmesi gereken bir konu. Süt, yaşam boyu tüketilmesi gereken çok değerli bir besin.

        İşte, yıllar boyunca nesilleri büyüten SEK Günlük Süt, Türkiye’de bir ilk olan gelişmiş üretim teknolojisiyle ürettiği SEK Günlük Süt’ü yeni ambalajı ile sunuyor. Dünyada yaygın olarak kullanılan, Türkiye’de ilk SEK’in kullandığı mikrofiltrasyon teknolojisi sayesinde daha düşük ısıl işlem uygulanan SEK Günlük Süt’ün raf ömrü uzarken, vitamin değerini daha iyi koruyor. Bu sayede hem çocuklar hem büyükler taze, lezzetli ve günlük süt içme şansı elde ediyor. 

        B12,B6 ve A vitaminleri bakımından zengin, kalsiyum ve protein kaynağı SEK Günlük Süt, her zaman olduğu gibi sağlıklı nesiller yetişmesi için topluma faydalı bir amaç için çalışıyor.




Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Footer